ŞIRNAK / CİZRE - Menderes Ortaokulu

Şbt

Güvenli İnternet Günü etkinlikleri, başta çocuklar ve gençler olmak üzere herkes için daha bilinçli ve güvenli internet kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak için düzenlenmektedir.

Ock

"Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmasın" projesi kapsamında öğrencilerimiz sinemayla buluştu. Öğrencilerimiz, sinemada güzel ve eğlenceli vakit geçirdiler. Film öncesi çocuklarla sohbet eden Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Nazlı DEMİR, öğrencilerimize patlamış mısır ikram etti. Eğitime ve çocuklarımıza desteklerini sürdüren Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Sayın Nazlı DEMİR'e teşekkür ederiz.

Ock

Amaç: Kaynakları sınırlı olan enerjinin israf edilmeden, gerektiği kadar ve verimli kullanılması ve bu tutumluluk bilincinin toplumda yaygınlaşması.

Ock

AMAÇ:  "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak olan söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Strateji Geliştirme Başkanlığınca son altı aylık süreçte gerçekleştirilen çalışmaların yer aldığı bülten hazırlanmıştır.

Ara

Çevremi koruyorum değerlerine sahip çıkıyorum projesi kapsamında Menderes Ortaokulu olarak Cizre Kızılay Şubesini ziyaret ederek Kızılay hakkında bilgi aldık.

Ara

Çocuklarımızın neşesi ve mutluluğu, ailenin sıhhati, toplumun huzuru, ülkemizin refahı ve evrensel anlamda insan onuru ortak paydasında buluşabilmemiz için hazırladığımız CEBİR Projemiz başlıyor. Bilgi için proje koordinatörleri;  Ferda EKİNCİ & Hasan AKDEMİR

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü engelli insanımızın hayatına dikkat çekerek toplumsal bir farkındalık oluşturur.